top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRenske De Maesschalck

KALENDER & EVENEMENTEN

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

MAANDELIJKSE TASTING: PROEF POMPETTE


Laat je je graag onderdompelen in de wereld van wijn? En liefst met bijpassende hapjes bij? Dan kan je je inschrijven voor de maandelijkse Proef Pompette tastings!


Hoe zit de tasting in elkaar?

  • Er kunnen maximum 15 mensen inschrijven. Je kan dus kiezen met hoeveel je je inschrijft, maar vol is vol. Zo houden we het lekker gezellig!

  • Je proeft 5 wijnen, elke keer volgens een ander thema

  • We serveren er bijpassende hapjes bij

  • De tasting start om 20u en duurt ongeveer 1,5 à 2 uur


AANKOMENDE TASTINGS


SEPTEMBER: Cool Climate wijnen


Wanneer: vrijdag 29 september


OKTOBER: Warm Climate wijnen


Wanneer: vrijdag 27 oktober


Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@pompette.be


Heb je liever een tasting op maat? Dat kan! Stuur ons een mailtje en we maken graag een voorstel.


HERFST TASTING: 17-18-19 NOVEMBER


Op 17, 18 en 19 november organiseren we opnieuw onze Herfst Tasting. Je kan er meer dan 40 unieke wijnen proeven én er zullen ook opnieuw enkele van onze wijnboeren aanwezig zijn! In de komende weken zullen we meer info lossen en kan je je ook inschrijven. Om toch al enkele tipjes van de sluier te lichten, …


- Op vrijdagavond 17/11 pakken we het een beetje anders aan en organiseren we een masterclass rond Aglianico, de belangrijkste blauwe druif uit de regio Campanië (Italië), in aanwezigheid van wijnmaker Claudio van wijnhuis Il Cancelliere. Het wordt een uniek event met beperkte plaatsen.


- Om jullie nog beter en in grotere aantallen te kunnen ontvangen, werken we voor deze editie samen met onze buren van Alix - Table & Jardin d'Amis. De tasting op zaterdag 18 en zondag 19 november zal dus doorgaan in de gezelligste tuin van Gent (op wandelafstand van Pompette).


Meer info volgt snel! Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in op Pompette Gazette, onze maandelijkse nieuwsbrief!
137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page