top of page

wijnen & dranken

pompette-wijnhandel-wijnbar-apero

De mooiste aperomomenten zijn die met de zon op je gezicht en een fantastisch glas wijn in de hand. Die zon kunnen we jammer genoeg niet altijd beloven, maar de wijn wel!

Bij Pompette willen we wijn toegankelijk maken voor iedereen. Het is een product waar nog te vaak een elitair kantje aan zit. Sommelier Renske helpt je persoonlijk met het kiezen van de wijn die jij nodig hebt voor welke gelegenheid het ook mag zijn. We hebben een uitgebreid en origineel aanbod aan aperitiefwijnen - wist je dat een licht gekoelde Lambrusco perfect is bij een charcuterieplank? - alsook wijnen die je kan pairen bij een maaltijd of die je gewoon kan opentrekken zonder speciale reden.

Renske selecteert elke wijnboer en wijn zorgvuldig op basis van regio, de manier waarop de druiven geteeld worden en hoe de wijn gemaakt wordt. We verkopen enkel Europese wijnen van kleinschalige wijnboeren die natuurlijk, biologisch of biodynamisch werken.

delicatessen & aperohapjes

Cliché of niet, maar geluk zit echt wel in eenvoudige dingen. Daarom laten we ons voor de aperohapjes vooral inspireren door de mediterraanse keuken, waar de aperitivo of l'apéro vooral bestaat uit simpel, maar o-zo smaakvolle producten. Je zal dus vooral de puurheid en eenvoud van onder meer de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken terugzien in onze hapjes, met hier en daar een lokale invloed.

 

Ons assortiment van aperitiefhapjes zal regelmatig wisselen. Naast ons aanbod aan charcuterie en kazen, kan je ook allerlei verse dips, crackers, delicatessen en andere koude & warme bereidingen bij ons kopen. 

pompette-wijnhandel-wijnbar-apero
pompette-wijnhandel-wijnbar-apero

apero- en cadeaupakketten

Maak je het jezelf graag gemakkelijk? Wil je je laten verrassen met een beetje vanalles, gecombineerd met een lekker wijntje of non-alcoholische aperitiefdrank? Of zoek je nog een tof geschenk? Onze wijn- en aperopakketten komen in dat geval als geroepen. Je kan kiezen tussen losse flessen wijn, wijnpakketten of volledige aperopakketten met heerlijke aperohapjes bij.

bar & terras

Ja, je kan ook bij ons iets komen drinken of een hapje komen eten! Van dinsdag tot vrijdag zijn we open van 15u tot 23u. Op zaterdag zijn we open van 10u30 tot 19u. Op onze kaart: een selectie van onze wijn, heerlijke antipasti en een selectie huisgemaakte hapjes zoals onze befaamde worstenbroodjes met salie en pancetta, pan con tomate, ansjovisboter, sobrasada toastjes en meer!

Wil je zeker zijn van je plaatsje? Je kan reserveren door te bellen naar 0476 65 47 39 of door een mailtje te sturen naar info@pompette.be.

pompette-wijnhandel-wijnbar-apero
FOTO1.jpg

jouw feestje in Pompette

Wil je Pompette graag afhuren voor een verjaardagsfeest, receptie of gewoon een leuke apero met vrienden? Dat kan! Vanaf 25 tot 40 personen kan je Pompette voor een avond helemaal alleen voor jou hebben. We bekijken dan welke wijnen en hapjes je graag wilt serveren.

 

Voor meer info, kan je mailen naar info@pompette.be

bottom of page