top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRenske De Maesschalck

Pompette zoekt flexi of student

Bijgewerkt op: 25 mei 2023Om ons te ondersteunen in de winkel en de bar, zijn we op zoek naar een fleximedewerker of student met héél veel liefde voor wijn en de apero. Heb je een achtergrond als sommelier of relevante horeca-ervaring? Werk je efficiënt en kan je creatieve oplossingen bedenken? Dan denken we dat deze job wel iets voor jou is.


Wat we jou aanbieden


- Een veelzijdige job in een leuke zaak in Gent

- Een onderdompeling in de wijnwereld

- Flexibiliteit op vlak van uren

- Mogelijkheid tot groei en meer uren op termijn (indien gewenst)

- Een correcte verloning


Activiteiten


- De shop helpen klaarzetten voor opening (aanvullen van kazen/charcuterie/wijnen,..)

- Bedienen van klanten in de shop en in de bar (drankjes en hapjes serveren, charcuterie en kazen versnijden en verpakken,...)

- De shop en bar opruimen en klaarzetten voor de volgende dag


Profiel


- Je bent minstens 18 jaar en je mag werken onder het statuut van flexijob (https://www.vlaanderen.be/flexi-job) of je bent student

- Je hebt al wat ervaring in de horeca en/of wijnwereld

- Je hebt een basiskennis van wijn, of op zijn minst een oprechte interesse. Uitgebreide wijnkennis is uiteraard heel mooi meegenomen, maar niet vereist.

- Je hebt interesse/kennis van natuurwijn.

- Je kan je zaterdagavond tussen 18u en 24u vrijmaken. Dit hoeft niet wekelijks te zijn, maar mag wel indien dat kan. Op termijn kan hier nog donderdag-en/of vrijdagavond bijkomen.

- Je steekt snel de handen uit de mouwen en ziet meteen als er bepaalde zaken opgeruimd, aangevuld, … moeten worden

- Af en toe kan er iets mislopen, dat is normaal. Maar je denkt dan mee aan een goede oplossing en pakt het probleem meteen aan.

- Je communiceert open en duidelijk naar de mensen. Als je over iets twijfelt, durf je ook aan onze mouw te trekken ;-).

- Je vindt klantvriendelijkheid even belangrijk als ons.


We zoeken vooral iemand met veel goesting en enthousiasme die dezelfde passie deelt voor wijn en eten. Kom je graag eens langs voor een babbel? Stuur ons een mailtje met je cv en motivatie via info@pompette.be met de vermelding ‘flexijob/studentenjob’.


Over Pompette


Pompette is een wijn & apero shop en bar aan het Sint-Pietersstation in Gent.

We verkopen voornamelijk Europese bio- en natuurwijnen, aperohapjes en allerlei kazen, charcuterieën en andere heerlijke delicatessen. In de bar en op ons zonnig terras kan je ter plaatse genieten van een glas wijn en een hapje.


792 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page